Abdixhiku përkrahje të plotë për Xhafer Tahirin

“Sot në takim me kandidatët për Kuvend Komunal, bashkë me deputetin z. Lumir Abdixhiku dhe kryetarin e degës Dr. Hysni Gerguri.
Programi jonë ekonomik dhe ai për bujqësi u vlerësua lartë nga deputeti Abdixhiku!
E falënderova deputetin Abdixhiku për përkrahjen e tij gjatë hartimit të programit tonë për zhvillim ekonomik të Vushtrrisë”, ka shkruar kandidati i LDK – së për komunën e Vushtrisë, Xhafer Tahiri.
Tahiri ka qenë deputet dhe është profesor universitar/Sakte.net

Lini Një Koment