Kendvështrime

Të famshmit që i lindë partia, e të cilët më pas e “vrasin” nënën e vet!

2 orë më parë

Shkruan: Xhevdet POZHARI ‘Tallava’ muzika dhe politika, me gjasë janë dy veprimtaritë më të parapëlqyera në shoqërinë shqiptare. Kjo, mbase, pse tek ne qëmoti nuk

Stambolli i pulëbardhave të uritura

2 ditë më parë

Xhevdet POZHARI Pulëbardhat vinin nga pas, e ndiqnin anijen me përplot udhëtarë. Kërkonin ushqim edhe pse me bollëk e kishin në deti. Por, njerëzit i

Kurti e ndërtoi VetVendosjen, e VV i lindi, i ‘birësoi’ dhe i rriti ata që duan ta ‘rrënojnë’ Albinin!

2 ditë më parë

Kim Mehmeti “Kurti e ndërtoi VetVendosjen, e VV i lindi, i ‘birësoi’ dhe i rriti ‘heronjtë’ që sot duan ta ‘rrënojnë’ Albinin! Ku ta dish,

Demi: Politikanët festuan me shampanjë dështimet e tyre

3 ditë më parë

“Shampanjë për dështimin” është titulluar shkrimi i fundit i Agron Demit. Aty janë përmendur një mori festimesh të parakohshme që kanë bërë zyrtarët e lartë

Kreativiteti destruktiv i politikës kosovare

6 ditë më parë

Kemi arritë të krijojmë rrethana të papara në relacionet tona me SHBA-në, e cila, përmes Presidentit, Zëvëndës-Presdidentit, State Departmentit, Ambasadës në Prishtinë, na ka treguar

Popull i moteleve dhe salloneve për dasma

1 javë më parë

Xhevdet POZHARI Paguajmë rrymën e serbëve në veri. Paguajmë pagat e më shumë se 70 zv/ministrave. Paguajmë ilaçet e prindërve të penzionuar. Paguajmë arsyetimet e

Phillips: Rusia s’ka pse të jetë në dialogun për Kosovën

1 javë më parë

Serbia e di se duhet ta zgjidhë statusin e Kosovës para se të bëhet anëtare e Bashkimit Europian, ka deklaruar drejtori i Programit për ndërtimin

Kur të zë e mira!

2 javë më parë

Shkruan: Xhevdet POZHARI Njeriu sikur të dinte ta çmojë dhe vlerësojë të mirën që i është dhënë, do ta kuptonte mbase se ankesat dhe prirjet

Kosova duhet të jetë e guximshme t’u thotë JO axhendave të ekstremizmit islamist

2 javë më parë

RAMUSH HARADINAJ Është me rëndësi që jemi bashkuar sot me rastin e publikimit që e ka bërë UNDP, një raport i cili vërtet na ndihmon

Hajde, gëzuar Pavarësinë që nuk na hyri në punë!

2 javë më parë

Andi Bejtja Pas 105 vjet po festojmë pavarësinë, pavarësi që në fakt nuk na hyri shumë në punë. Ta mendosh, pas 105 vjetësh nuk kemi

1 2 3 55