Kërkohen 40 kamarierë për punë në Dubai, ja ku mund të aplikoni!

RISI!!! RISI!!!
Mundesi per punesim ne Dubai (UAE)!!!
40 VENDE PUNE per KAMARJER ne Coffe Shop!
BENEFITET:
-Rroga baze 1000$ + Tips!
-Akomodimi , transporti dhe ushqini i mbuluar nga Kompania.
-30 dite ne vit pushim i paguar!
-1 bilete kthyese ne vit e mbuluar nga kompania!
-Sigurimi shendetsor sipas Ligjeve te UAE.

KUALIFIKIMET
-Njohja e gjuhes Angleze!
-Pervoja e punes si kamarjer!

Dergoni CV ne [email protected]

Lini Një Koment