Mehmeti: Politikanët e paaftë i mbyllin partitë dhe i zaptojnë pozitat

“Partitë e shqiptarëve të Maqedonisë përfundojnë në ‘sekte’ të mbyllura politike ngaqë drejtohen nga individ të cilët interesin kolektiv e barazojnë me atë personal dhe të cilët, paaftësinë e vet e mbrojnë nëpërmjet mbylljes së partisë ndaj të gjithë atyre që nuk nënshtrohen lehtë! Andaj edhe ndodh kjo që duket sheshit në politikbërjen e shqiptarëve të këtushëm: drejtuesit ambicioz partiak të shëtisin nga njëri post në tjetrin, e anëtarësia e pashpresë, nga njëra parti në tjetrën!”, ka shkruar shkrimtari dhe publicisti nga Maqedonia, Kim Mehmeti në rrjetin e tij social./Sakte.net

Lini Një Koment