Operohet Majlinda Kelmendi, kjo është gjendja e saj (FOTO)

Driton Kuka ka njoftuar se xhudistja Majlinda Kelmendi sot me shumë sukses ka operuar ligamentin kryqëzor.

Trajneri Driton Kuka ka njoftuar se xhudistja Majlinda Kelmendi sot me shumë sukses ka operuar ligamentin kryqëzor.

“Për ditëlindjen time sot lajmi i mirë është që ajo që më ka ba krenar ka kalua operimin me sukses të plotë!

Doktor Florini të faleminderit ty nga zemra!

Sot Kampionja Olimpike dhe Xhudistja më e mirë e Planetit operoj Ligamentin Kryqëzor me sukses!

Ajo të cilës ju kam friguar gjatë garave ajo edhe kishte ndodh, Majlinda kishte pësuar lëndim gjatë garës në Budapest!

Disponimi i saj pas operimit është i mirë si në foto dhe dashtë Zoti të tejkaloj sfidën me sukses dhe të rikuperohet sa më shpejt!

Rehabilitimin do e vazhdoj në Slloveni tek njeriu që edhe herën e parë e kishte rehabilituar për gara Mitja Bračič

Së bashku drejt Tokios që është caku final i Majlindës!”, shkruan Kuka në Facebook.

 

Operohet Majlinda Kelmendi, kjo është gjendja e saj (FOTO)

Lini Një Koment