Serbët ndjehen krenarë me gay paradën, dëfrehen në maksimum (FOTO)

Kryeqyteti i Serbisë, Beogradi është zgjuar me manifestimin e komunitetit LGBT. Shetitja ka kaluar pa incidente dhe serbët kanë shpërndarë shumë dashuri në këtë manifestim. Po ashtu, të pranishmit janë zbavitur me muzikë dhe aktivitete të ndryshme./Sakte.net
Lini Një Koment