U konvertuan në mysliman për t’u martuar me një vajzë (Foto)

Dikur quhej Dennis Verbaas dhe ishte menaxher i një klubi futbollistik. Por tani, djali holandez quhet Dennis Muhammad Abdullah, dhe është konvertuar në musliman për t’u martuar me një vajzë të këtij besimi.

Deri këtu gjithcka duket e natyrshme. Por kur kuptojmë se ky djalë ndërmorri shumë ndryshime në jetën e tij për t’u martuar me një princeshë të Malajzisë, atëherë ky përbën lajm.

E lajm ishte edhe martesa përrallore e holandezit Dennis Muhammad me Princeshën e Malajzise Tunku Tun Aminah, vajzën e vetme të Sulltanit Johor të Malajzisë.

Martesa e tyre u bë lajm në mediat në Malajzi, pasi historia e tyre ishte si e përrallave. Cifti ishin takuar në një kafene, por vetëm pas ai kishte rënë dashuri me të e kishte kuptuar se ajo është një princeshë e vërtetë.

Dennis Muhammad u konvertua në mysliman dhe hoqi dorë nga emri i krishterë (Dennis Verbaas), dhe u martua me princeshën në një ceremoni tradicionale të mrekullueshme.

Image

Image

Image

Lini Një Koment