​Kjo është agjenda e varrimit të babait të kryeministrit të Kosovës

Nën organizimin e Komunës së Deçanit dhe shoqatave të dala nga lufta organizohet ceremonia e varrimit të Hilmi Haradinajt duke filluar nga ora 11:00 deri në ora 14:00.
Kjo është agjenda e varrimit të babait të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj:

11:00 – Homazhe pranë arkivolit (Te Kulla në Gllogjan të Deçanit)

13:00 – Tubimi komemorativ (Te Kulla e Dëshmorëve në Gllogjan)

14:00 – Ceremonia e varrimit do të bëhet me nderime shtetërore e ushtarake (Kompleksi Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan).

 

Lini Një Koment