13 vjeçari nga Drenica, mahnitë Gjermaninë (Video)

Janë të shumtë shqiptarët nga Kosova që marrin pjesë nëpër talent shou në shtete të ndryshme.Besim Karpuzi nga Shala e Lipjanit është djaloshi 13 vjeçar i cili është bërë pjesë e “The Voice Kids” në Gjermani.Juria u mahnitë nga mënyra se si ai këndoi këngën “The Rainbow Connection”.

Ndryshe, Besimi është nipi i Xhavit Drenorit, asamblistit të zëshëm të Drenasit.Motra e tij ka qenë këngëtare në Shoqërinë Kulturore Artistike “Rilindja” në Dobroshec dhe ka marrë pjesë në gara si akordet e Kosovës në vitet 88-92.

Lini Një Koment