Archive

Spasovski: Qeveria teknike votohet më 3 janar

10 muaj më parë

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski thotë se qeveria teknike do të votohet në Kuvend më 3 janar ndërsa zgjedhjet do të mbahen më

Televizioni shqiptar në ndërrimin e moteve lëshon muzikë serbe

10 muaj më parë

Një skandal i vërtetë u mbrëmë sonte në Radio Televizionin Shqiptarë në natën e ndërrimit të motmoteve. Pasi që në vend që të lëshohet dhe

Afrim Gashi: Nuk ka asnjë arsye për shtyrjen e zgjedhjeve

10 muaj më parë

“Shpresojmë se do të ketë zgjedhje. Unë dhe partia ime qëndrojmë në vijën se duhet të ketë zgjedhje. Nuk ka asnjë arsye për shtyrjen e

1 53 54 55