43 vite burg për të rinjtë që gjobisnin bizneset në Shkodër

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dënuar me 43 vite burg 4 nga 7 të arrestuarit si pjesë e një grupi, që vendoset gjoba në Shkodër. Në përfundim të gjykimit, pasi ka marrë në shqyrtim provat Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë vendimin, ndërsa atyre u është ulur ky dënim me 1/3 pasi kanë pranuar gjykimin e shkurtuar.

Kështu, Krimet e Rënda ka dënuar me 13 vite burg Muhamet Lici, 9 vite burg Besmit Domnori, 11 vite burg si dhe Denis Skutina 10 vite burg.

Policia pasi hetimeve të kryera, vuri në pranga 7 persona, duke përfshirë edhe Gëzim Vajushi, Fatmir Vehbi Dibra dhe G.S.

Ata vinin gjoba ndaj bizneseve në Shkodër, dhe kush nuk paguante tarifën e vendosur nga ta, kërcënoheshin deri në mbyllje të aktivitetit të tyre.

Lini Një Koment