72 vjet nga rënia e tre heronjve të Uçës së Istogut

Sot në Istog u shënua 72 –vjetori i rënies së tre heronjve të kombit të vrarë në bjeshkët e fshatit Uçë të kësaj komune.

Heronjtë Bajram Gashi, Ramë Alia dhe Salih Ramë Alia ranë në mbrojtje të së drejtës së shqiptarëve për vetëvendosje, transmeton Koha.net.
Me këtë rast u përkujtua jeta dhe vepra e tyre.