A e keni parë këtë imitim të Bleros dhe Shpat Kasapit në Portokalli?

Blero dhe Shpat Kasapi e kanë një bashkëpunim të vjetër.

Kënga “falma” ka shumë vite që është realizuar nga këta dy këngëtarë dhe ka qenë mjaft e suksesshme.

Mirëpo, në vitin 2007, ka ndodhur edhe një imitim epik i këtyre dy këngëtarëve në portokalli.

Për më shumë, ndiqeni videon.

 

 

Lini Një Koment