A është ky ‘bossi’ i estradës shqiptare?

Një nga personat që ka më së shumti afërësi me artistët tanë dhe me personat e famshëm, është Samir Gërvalla.


Ai është bërë i njohur për publikun nga fotografitë që postojnë artistat tanë bashkë me të. Përveç kësaj ai u bë i njohur edhe përmes Instagramit të tij, ku poston fotografi me vetura luksoze. Shpesh herë veturat e tij janë shfaqur në klipet e këngëtarëve tonë.

Noizy ishte artisti i vetëm prej tyre që i bleu një veturë Gërvallës. Ferrari që posedon Noizy në bazë një postimi në Instagram të Samirit, duke e uruar atë për veturen e re, duket se vetura të ishte e tij dhe ja kishte shitur Noizyt.

Samir Gërvalla është njëri nga të rinjët e pasur shqiptar ku vlera e veturave të tij tejkalonë milionat.

Lini Një Koment