A janë këto tualetet më të çuditshme publike që keni parë ndonjëherë? (Foto)

Japonezët janë të njohur për të pasur tualetet në të cilat janë vendosur edhe teknologjitë më të avancuara, që nga mbyllja automatike e kapakut deri tek funksionet e masazhit.

Por banjot karakteristike të tyre nuk përfundojnë me kaq, përcjell Telegrafi, dhe këtë e dëshmojnë disa fotografi të publikuara në të cilat paraqiten banjot publike të Tokios.

Fotografitë janë grumbulluar nga Hidefumi Nakamura, i cili i ka ngarkuar ato në faqen e tij në Instagram toilets_a_go_go.

Ai thuhet se krijoi faqen në fjalë për të vënë në dukje se sa prej tualeteve publike kanë dizajne të çuditshme që nuk “përputhen” me ambientin që i rrethon.

Lini Një Koment