A je me Putinin a me BE’në? Pyetja që e zuri ngusht Vuçiqin

Presidentin e Serbisë Aleksandër Vuçiq gazetarët e kanë pyetur se a është Serbia me Rusinë apo me Bashkimin Evropian.

Ai u përgjigj kështu:

“Ne kemi orientimin tonë dhe kemi rrugën drejt BE’së, ia kam thënë këtë edhe presidentit Putin dhe suhmë nga liderët tuaj e harrojnë këtë. Serbia është një shtet i pavarur me perspektivë drejt BE’së dhe marrëdhënie të mira me Rusinë”, ka thënë ai.

Lini Një Koment