Adnan Hyseni ka nevojë për ndihmën e të gjithëve, një pjesë e parave janë mbledhur

Njërit prej anëtarëve të familjes Hyseni, Adnanit, i duhen edhe rreth 50.000 euro që të shërohet nga një sëmundje e rëndë.

Ndihmë për të po kërkojnë familjarë e miq të tij, të cilët tregojnë se deri tani për Adanin janë grumbulluar rreth 21.860 euro.

Adnani nga Peja mësohet se vuan nga një infeksion i rëndë në mëlçi.

Kërkesa për ndihmë e familjarëve dhe miqve :

ME MUNDESI NDIHMO & SHARE

Kjo eshte shuma deri ne kete moment 21.860€

Shuma qe duhet siguruar eshte 70.000€

Un besoj se betejen ki me fitu vllau jem ku krejt populli Shqiptar po e pret kete lajm. E veshtir qenka per vlla me kerku mbeshtetje, per ty qe dhe gjdo gje e ne gjdo moment ishe aty kur populli dhe atdheu e kerkoj. Besoj se shuma e nevojshme do arrihet shpejt se kjo shum eshte jetike per ty vlla.

Kontakto këtë nr +38649158888 (viber)

Xhirollogaria per Kosove: Adnan Hyseni

NLB 1706003034174223

Xhirollogaria jasht Vendit

Adnan Hyseni Adresa: Rr.Ramush Lajqi nr 34 Pejë Nr. postal code 30000

IBAN: XK051706003034174223

SËIFT CODE: NLPRXKPR