Afrim Gashi: Duhet t’u qëndrojmë besnikë dhe parimorë votuesve dhe përkrahësve tanë

I ftuar në emisionin “Triling” në TV 24 Vesti, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, ka folur rreth situatës politike në vend dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 12 prillit.

“Jemi në fazën e bisedimeve dhe duam që te kemi një koalicion fitues qe do të jetë e hapur për qytetarët’’ tha Gashi. Ai më tej shtoi se: “Ne duhet t’u qëndrojmë besnikë dhe parimorë votuesve dhe përkrahësve tanë”, ka përfunduar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Lini Një Koment