Aksion i madh policor në Shkup dhe tre qytete tjera

Për momentin policia e Maqedonisë është duke realizuar një aksion në katër qytete të vendit, ka njoftuar Kurir. Jozyrtarisht, aksioni është duke u realizuar në Shkup, Veles, Negotinë dhe Gjevgjeli, kurse të dyshuar janë më tepër persona për disa vepra të kryera penale, transmeton gazeta Lajm.

Një pjesë e padive penale për të cilat dyshohen, janë për bashkim për kryrje të veprave penale, keqpërdorim i detyrës zyrtare dhe trafikimi i emigrantëve. Policia ka arrestuar më tepër persona.

Sipas informative ende jozyrtare, në mesine të dyshuarëve ka edhe zyrtarë të policisë nga SPB e Velesit.

Nga MPB paralajmëruan se detaje lidhir me këtë aksion të madh policor do të publikojnë gjatë ditës.

Lini Një Koment

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Email Adresa juaj nuk do të publikohet. Gjithëashtu te dhenat tjera nuk do të shpërndahen me persona të tret. Fushat e obliguara janë të Shenjosura *