Aksioni policor në komunën e Likovës ka kushtuar 170 mijë euro

Mbi 170.000 euro i kushtoi qytetarëve të Maqedonisë aksioni i pasuksesshëm që gjatë muajit prill të këtij viti e realizoi ministri i atëhershëm teknik i punëve të brendshme, Oliver Spasovski.

Pa arrestuar as nj njeri, Spasovski sipas informacioneve të Press 24, ka angazhuar 1495 polic të cilët për nevojat e aksionit kanë realizuar 32.226 orë pune, për të cilën qytetarët kanë paguar 130.684 euro.

Vetëm për ushqimin e zyrtarëve policor, për shkak të aksionit të gabuar të Spasovskit, qytetarët kanë paguar 21.359 euro.

Spasovski ka angazhuar edhe 176 automjete të MPB-së dhe 6 autobus. Të gjithë bashkërisht kanë kaluar 1.506 kilometra.

As helikopterët nuk kanë ngel në MPB. Spasovski 22 herë i ka ngritur helikopterët transportues policor M17 për të kryer transport që sipas të dhënave deri ku erdhi portali kanë kushtuar 22.000 euro.

Lini Një Koment

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë