Albin Kurti me ceremoni shtetërore pranon detyrën si Kryeministër

Garda e FSK-së dhe tapeti i kuq janë bërë gati për të pritur kryeministrin e ri të Kosovës, Albin Kurti.

Dorëzimin e detyrës së Kryeminsitrit tek  Albin Kurti do ta bëjë ish-zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli,

Lini Një Koment