APELI KTHEN NË RIGJYKIM RASTIN E OLIVER IVANOVIQIT

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim rastin e Oliver Ivanoviqit, i akuzuar për krime lufte, kanë bërë të ditur burime të Insajderit.

Oliver Ivanoviq është i  dënuar me nëntë vjet burgim.

Oliver Ivanoviq akuzohet për krime lufte kundër shqiptarëve në vitin 1999-2000 dhe është shpallur fajtor për aktet kriminale të përfshira në aktakuzën e EULEX-it./Insajderi.com