Apple AirPods të reja do të mbërrijnë në fillim të vitit 2019

Apple duket se ka në plan disa kufje të reja pa tel.

Ka qenë spekuluar për një kohë, nëse Apple do të sjellë një version të kufjeve të saj AirPods pa tel të ngarkuar në treg.

Sipas AppleInsider, analisti i mirinformuar Ming-Chi Kuo ka parashikuar që AirPods me tarifim wireless do të lansohet në tremujorin e parë të vitit 2019.

Përveç funksionit të ngarkimit , pajisjet duhet gjithashtu të pajisen me Bluetooth 5.0 dhe një çip të ri. Sidoqoftë, a është ende e paqartë nëse ose kur tarifa e ngarkimit me valë që thuhet tashmë AirPower duhet të vijë.

Përditësimet më të gjera për AirPods do të pasojnë në vitin 2020, siç parashikon Kuo. Pra, Apple duket se planifikon një dizajn krejtësisht të ri dhe një “përvojë inovative të përdoruesit”.

Kuo pret që shitjet e AirPod të rriten masivisht në vitet e ardhshme. Ndërsa ishte rreth 16 milionë në vitin 2017 dhe pritet të arrijë rreth 28 milionë deri në 2018, parashikon 55 milionë në vitin 2019 dhe 80 milionë deri në vitin 2020

Lini Një Koment