Arrest me burg dhe për tre të fundit të grupit “Bajri”

Gjykata e Krimeve të Rënda vendosi masën e sigurisë “arrest me burg”  për 3 anëtarë të grupit Bajri: Ismet Idrizi Denis Brajovic dhe Klaudio Haxholli.

Këta të tre nuk ishin pjesë 9 personave të  cilët dolën dje para gjykatës për vlerësimin e masës së sigurisë.

Lini Një Koment