Arrestohet i Mituri për Hedhje të Sprejit në Shkollë

Është arrestuar nga policia personi që dyshohet se hodhi sprej në Gjimnazin “Shaban Hashani” në Ferizaj.

Policia arrestoi dje një person që dyshohet se hodhi sprej në korridorin e gjimnazit “Shaban Hashani” në Ferizaj më 1 shkurt.

Lajmin e bëri të ditur policia në këtë komunë me anë të një komunikate.

“Hetuesit e Sektorit Rajonal të Hetimeve në Ferizaj në bazë të informatave të siguruara, kanë arrestuar personin e dyshuar A.M. (viti i lindjes 2000) lidhur me rastin e ndodhur në Gjimnazin ’Shaban Hashani’në Ferizaj me 01.02.2017”.

Atë ditë sipas policisë në korridorin e këtij gjimnazi i dyshuari hodhi sprej, ndërsa për këtë arsye shtatë nxënës kishin kërkuar ndihmë mjekësorë në spitalin e qytetit të Ferizajt.

Policia bën me dije se i dyshuari pas intervistimit e pranoi se hodhi sprejin.

“Pas intervistimit në prezencë të mbrojtësit dhe punëtorit të Qendrës për Punë Sociale, i njëjti ka pranuar në tërësi veprën me të cilën ngarkohet,” thuhet në komunikatën e policisë.

Komunikata njofton se me urdhër të prokurorit, të dyshuarit për hedhjen e sprejit i është caktuar ndalimi policor 24 orësh.

Policia rastin e ka regjistruar si shkaktim i rrezikut të përgjithshëm, ndërsa i dyshuari për hedhjen e sprejit është edhe vetë nxënës i gjimnazit “Shaban Hashani” në Ferizaj.