Atentatori i ambasadorit rus është neutralizuar

Nga Turqia vijnë lajmë se atentatori i ambasadorit rus është neutralizuar dhe ka rënë në duart e forcave speciale. Para neutralizimit të tij janë dëgjuar të shtëna për disa minuta. Pas përfundimit të aksionit vendin e ngjarjes e ka vizituar ministri punëve të brendshme të Turqisë, Sulejman Sojlu./Sakte.net