Audi RS4 e modifikuar nga ABT (Foto)

Ky model quhet RS4-R dhe është shumë i zhurmshëm.

Në fillim të këtij viti ABT ka debutuar me modelin e modifikuar Audi RS4 i cili vjen me 523 kf dhe 690 Nm torkë, transmeton Express.

Për të rritur performancën, ABT ka vendosur njësi të re të kontrollit elektronik, tuba sportive për shkarkimin e gazrave si dhe stabilizatorë dhe amortizatorë me nivele.

Sa i përket trupit, ky model vjen me pakon aero dhe rrota 21 inç nga ABT.

Lini Një Koment