Behgjet Pacolli ka këtë ofertë për Rita Orën?

Dje u raportua se kë ngë tarja me prejardhje nga Kosova me famë  botë rore, Rita Ora do të vjen në  Kosovë  pë r 10 vjetorin e Pavarsisë së saj.

Ende pa u konfirmuar nga vetë këngëtarja apo stafi i saj menaxhues, Zv .kryeministri Kosovës Behgjet Pacolli thuhet se i ka orfruar Rita Orë s avionin privat pë r ta sjellë  atë  nga Londra në  Prishtinë.

Zv .kryeministri Kosovës Behgjet Pacolli ka dashur të sigurojë që udhëtimi i saj të jetë sa më komod dhe Rita Ora të ndihet e mirëpritur në vendlindjen e saj

Por a do ta pranojë Rita këtë ofertë të Behgjet Pacollit, mbetet të  kuptohet.