Behgjet Pacolli ua shkurton mandatin këtyre diplomatëve kosovarë (Emrat)

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës Behgjet Pacolli sot ka marrë një vendim të madh. Zv.kryeministri i Qeverise e shefi I diplomacisë kosovare Behgjet Pacolli ka marrë një vendim me të cilin I kthen në Kosovë këta diplomat, merr vesh Botapress nga burimet e MPJ-së.

Në mesin e tyre janë edhe Ajmane Veseli kunata e Kadri Veselit, Fatmire Musliu motra e deputetes Ganimete Musliu, Astrit Zemaj, vëllau I Armend Zemjat, Asdren Gashi, vëllau I Arben Gashit e të tjerë.

Mandati i diplomateve te poshteshenuar perfundon me 31.08.2018 qe nenkupton se te gjithe te poshteshenuarit duhet te kthehen ne Kosove dhe kjo date nderlidhet me vijimesine e femijëve te tyre ne shkolla te vendeve ku punojne.

Ja lista e diplomatëve të cilët me vendim të Behgjet Pacollit, përfundojnë misionet e tyre diplomatike në vendet evropiane dhe kthehen në Kosovë

Ata janë:

 • Rrahim Morina
 • Mitat Fejza
 • Lulzim Rifaj
 • Ali Kamberi
 • Yllka Geci
 • Amir Haziri
 • Asdren Gashi
 • Frymzim Isufaj
 • Valeza Oruqi
 • Astrit Zemaj
 • Mustafe Avdiu
 • Ajmane Veseli
 • Mustafe Xhemaili
 • Fatmire Musliu
 • Besnik Miftari
 • Blerim Canaj
 • Rexhep Bajraktari
 • Lendita Haxhitasimi
 • Florim Gashi