BFI mbështet referendumin e 30 shtatorit

Bashkësia Fetare Islame, në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për mbështetje të referendumit të 30 shtatorit, për emrin. Në Komunikatën e BFI-së thuhet se Rijaseti ka vendosur që të apelojë deri te anëtarësia myslimane që më 30 shtator masivisht të dalin në Referendum dhe t’i thonë “po” inkuadrimit të Maqedonisë në NATO dhe në Bashkimin Evropian.

Lini Një Koment