Bilall Kasami hyn me forcë në selinë e Lëvizjes Besa në Shkup (VIDEO)

Rreth orës 9:30 te mëngjesit te sotëm një grup personash, ne mesin e te cilëve ka qenë edhe Bilall Kasami, kane hyrë me forcë duke thyer dyert e selisë së Lëvizjes Besa në Shkup, transmeton Alsat M.
Sigurimi i objektit ka thënë se nuk ka mundur t’i ndalojë dot për shkak të numrit të madh të personave që kanë marrë pjesë. Në ato momente nuk i ka ngelur gjë tjetër veçse të lajmërojë policinë.
Policia ka mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe për momentin po kryejnë kontrolle brenda selisë. Nuk ka informacione për të ndaluar nga ana e policisë. Bilall Kasami dhe të tjerë ndodhen akoma brenda selisë së Lëvizjes Besa.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/pl_PL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Drejtperdrejt bga Levizja Besa Shkup

Opublikowany przez Almakos.com na 8 stycznia 2018