BlackBerry Ghost arrin këtë verë

Në muajin shkurt të këtij viti, i famshmi Evan Blass ka zbuluar se telefoni premium, Android dhe pa skaje i kompanisë së njohur BlackBerry – i quajtur Ghost – do të arrijë së shpejti në Indi.

Ndërsa tani, Blass thotë se arritja e këtij telefoni është caktuar për këtë verë, transmeton Koha.net.

Evan Blass
After nothing new on these BlackBerry Ghost handsets from Optiemus for awhile, finally hearing that a summer release is expected. (Also told that the dual rear cameras feature low light enhancement and optical zoom.)

 

Optiemus Infracom, kompania e licencuar për mbajtjen e brendeve të BlackBerryt në Indi, është përgjegjëse për dizajnimin dhe prodhimin e pajisjes (apo pajisjeve në serinë Ghost). Kështu që, fillimisht këto pajisjet [Ghost] do të jenë në dispozicion në Indi.

Vlen të përmendet se Optiemus së fundmi ka thënë se është duke planifikuar të lansojë telefonat e rinj nën brendin BlackBerry në dy tremujorët e ardhshëm.

Lini Një Koment