BMW M4 me pakon M Performance [FOTO]

Në Chicago Auto Show 2018, BMW prezantoi modelin me M4 me ngjyrë të veçantë Vjollce.

Përveç ngjyrës, të veçantë këtë BMW e bënë sistemi i shkarkimit të gazrave me Titanium nga pako M Performance si dhe rrotat me stilin 763 të cilat shumë shpejt do të jenë të disponueshme me modelet M3, M4 madje edhe M2, transmeton Express. Rrotat në modelin e paraqitur në foto janë të madhësisë 19 inç ato të përparmet, ndërsa 20 inç ato të pasmet.

Motori 3.0-liter BMW M TwinPower Turbo mbetet i njëjti dhe ofron 425kf.

Lini Një Koment