Brenda dhomës së pedofilit të tmerrshëm, përdhunoi mbi 200 vajza

Një nga pedofilët e Britanisë së Madhe, që shantazhoi mbi 200 femra duke përfshirë një vajzë që e kishte detyruar të hajë ushqim qeni, është burgosur për 32 vjet.

Mathew Falder, ka pranuar 137 vepra penale, duke përfshirë shantazhet dhe përdhunimin e një fëmije.

Pamjt në banesën e Mattheë Falder në Birmingham tregojnë rroba, enë ushqimi dhe çorapë mbi dysheme dhe letra higjienike në shtratin e tij.

  1. Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/brenda-dhomes-se-pedofilit-te-tmerrshem-perdhunoi-mbi-200-vajza-502185/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright