Bualli që vlerësohet 2 milionë dollarë

Ky buall i çmuar me vlerën 2 milionë dollarë po tërheq vëmendje në një panair vjetor në shtetin Rajasthane të Indisë.

Ai peshon më shumë se 1.000 kilogramë, është i gjatë gati 2 metra dhe quhet Bheem, transmeton Zëri i Amerikës.

Bheem është një nga 5,000 kafshët që po shfaqen në Panairin Pushkar.

Lini Një Koment