Komunat

Flasin qytetarët e Istogut të cilët po votojnë sot për të ardhmen e tyre

2 vjet më parë

Procesi i votimit në Istog ka nisur me kohë dhe qytetarët për të tretën herë po votojnë për kryetarin që

Prokurori i Shtetit përcjell procesin e rivotimit në Istog

2 vjet më parë

Prokurori i Shtetit ka ndërmarrë veprimet e nevojshme, për përcjelljën e rivotimit për Kryetar të Komunës së Istogut. Koordinatorja nacionale

Imami nga Prizreni tregon një histori të jashtëzakonshme për një person solidar

2 vjet më parë

Dhënia e parave për hir të zemrës, apo e njohur si ‘sadaka’,

Mësohet zyrtarisht kush do të jetë nënkryetar i Prishtinës

2 vjet më parë

Kreu i Prishtinës Shpend Ahmeti, ka nënshkruar koalicion me AKR-në dhe AAK-në

Rugova: Istogasit s’e pranojnë konceptin që po tentohet të instalohet

2 vjet më parë

Sot është dita e fundit e fushatës parazgjedhore për rivotimin në Istog.

Dreshaj me këshilltar amerikan: Ish zyrtar i Air Force Intelligence

2 vjet më parë

Kandidati i AAK’së për komunën e Istogut për zgjedhjet lokale, Gani Dreshaj,

Tri komunave veriore u dorëzohen vetura për shërbime emergjente

2 vjet më parë

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt ceremonia e pranim-dorëzimit të

AAK merr nënkryetarin dhe tri drejtori në Qeverinë e Agim Aliut

2 vjet më parë

Përkrahja që Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ia dha kandidatit të Partisë

Strukturat paralele menaxhojnë arsimin dhe shëndetësinë

2 vjet më parë

Komunarët e Graçanicës kanë dalë të jenë të pafuqishëm kundrejt strukturave paralele në këtë komunë. Ata ende nuk i kontrollojnë

Kryetarët serbë të komunave betohen me logon e Kosovës dhe me flamuj të Serbisë

2 vjet më parë

Sergjan Popoviq është betuar të enjten si kryetar i Komunës së Graçanicës duke vënë nënshkrimin mbi deklaratën, e cila përveç

1 68 69 70 71 72 74