Dauti dikur Donika Kadajt: Mos i shaj komunitetet se idhnohet nëna jote

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj i kishte ish deputetes se e Vetëvendosjes, Donika Kadaj-Bujupi, duke thënë se askush s’po e luan rolin e avokatit të askujt.

Ai madje ka thënë se është pikërisht deputetja Kadaj-Bujupi e cila duhet të ruhet teksa flet për komunitetet, se “mos po i hidhërohet nëna e saj”.

“Duhet të ruhesh mos po idhnohet nëna jote dhe s’po e bën askush avokatin por që organet e drejtësisë për të gjitha rastet. Mos të na shesin mend se të gjithë i njohim”, kishte thënë Haradinaj.

Kadaj – Bujupi sot u kthye ne partine e vellezerve Haradinaj./Sakte.net

Lini Një Koment