Deklarata e parë zyrtare e SHBA – ve pas plagosjes së ambasadorit rus në Turqi

Zëdhënësi i Departamentit amerikan të Shtetit, John Kirby, pas plagosjes së ambasadorit rus në Turqi, në deklaratën e tij të parë ka deklaruar se “çfarëdo që të ketë qenë burimi, ne e dënojmë këtë akt të dhunës,” , ndërsa ka shtuar se lutjet e tij janë për ambasadorin rus të plagosur dhe familjen e tij. /Sakte.net