Digjet shtëpia, vdesin nënë e bir në vlorë

Vlorë
Nënë e bir kanë humbur jetën pasi banesa e tyre është djegur.

Tragjedia ka ndodhur në Vlorë, pranë Pyllit të Sodës.

Viktimat janë 70-vjeçarja Selkie Hoxhallari dhe 45-vjeçari Olsi Hoxhallari.

Të dy trupat janë shkrumbuar totalisht.

Flakët në shtëpi mendohet të kenë rënë si pasojë e një cigareje të ndezur.