Do t’i harroni të gjitha ‘nuset e estradës’ kur ta shihni kunatën e Nihanit

Neslihan Atagul në moshë të re dhe ka siguruar një popullaritet në mbarë Turqinë dhe më gjerë.

Ajo pasi u bë e famshme dhe hyri në botën e filmit u martua me njërin nga kolegët e saj, po ashtu të famshëm, Kadir Dogulu.

Kadir dhe vëllai i tij janë fytyra të njohura të ekranit turk, njëri si aktor dhe tjetri si dizajner mode. Të dy ia kanë falë zemrën zonjave të tyre, të cilat me pamje e sfidojnë njëra-tjetrën.
Kjo është kunata bukuroshe e Nihanit.