Duel në Kosovë: Një Audi dhe traktor masin forcat

Audi është njëra nga markat e veturave më të pëlqyera në botë, e gjithashtu edhe në Kosovë


Audi përveç që është luksoze dhe e mirë, ajo ka edhe forcë. Për forcë sidomos shquhen ato modele që janë ‘Quatro’.

Këtë e dëshmon edhe kjo video në Kosovë, ku një Audi S6 Quatro, e tërheq një traktor.

Për më shumë shikoni videon.

Lini Një Koment