Dy të arrestuar për prostitucion në Mitrovicë

Sipas raportit 24 orësh të Policisë, në Mitrovicë janë arrestuar dy të dyshuar, një mashkull dhe një femër nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Të dyshuarit me vendimin e gjyqtares për kundërvajtje janë liruar.

Lini Një Koment