Edhe këtë foto nuk e keni parë: Të gjithë kampionët bashkë (Foto)

Ajo që kemi menduar se s’mund të ndodhë asnjëherë ka ndodhur. Të gjitha yjet sportive, ato të futbollit dhe basketbollit janë bërë bashkë në Santiago Bernabeu për të pozuar të dielën mbrëmë.

Kampionët e LK dhe Europaligës kanë pozar së bashku me trofetë që kanë marrë.

Kjo është një fotografi që do të ruhet në ‘thesare’.

Lini Një Koment