Egzona e Albatritit deri dje fshihte peshën e sot fytyrën, po pse?

Më e përfolur sesa bashkëshorti i saj i famshëm është Egzona Muqiqi e cila po vazhdon të mbajë afër vëmendjen mediale përmes postimeve të shumta.

Në veçanti kohët e fundit kur është bërë bashkëpronare e një atelie të veshjeve të ndryshme e të cilat po i reklamon pafund, shkruan Kosovarja.

Shpesh herë u kritikua për peshë gjë që është normale pas shtatëzënisë, por jo edhe për pamjen e saj dhe fytyrën me tipare të bukura.

Tendenca për të fshehur peshën ishte e kuptueshme saqë kjo e bëri të ‘atakohej’ shpesh nga mediet, por të fshehë fytyrën nuk mund të gjendet një motiv, andaj kjo është e çuditshme.