Ekzekutimi i Kasmit, mbeten në burg 4 të arrestuarit shqiptarë dhe ish-komando grek

Gjykata e Krimeve të rënda ka rikonfirmuar masën e arrestimit me burg për pesë personat e arrestuar të dyshuar për vrasjen e Devi Kasmit më 29 janar 2019.

Mbeten në burg deri në përfundim të hetimeve, Efthimio Efthimius, Mario Meshini, Elton Halipaj, Elton Hoxhallari, Malvin Dinellari.

Akuza e prokurorisë së Tiranës është se këta persona kishin krijuar një grup të strukturuar kriminal.

Lini Një Koment