Elona gjakovarja më e bukur që keni parë ndonjëherë (Foto)

Ajo quhet Elona Resyli dhe s’ka diskutim që është gjakovarja më e bukur, që bie në sy kudo ku shfaqet

 

Ajo është e martuar, punon dhe kudo ku shfaqet lë përshtypje për pamjen mbresëlënëse.

Elona Resyli më parë është marrë me modelizëm, por tani bënë punë zyrtare në Qeveri, shkruan “Kosovarja”.

Ajo është rritur mes motrash mise e modele.