FILLOJNË PUNIMET NË SHESHIN E MITROVICËS

Në sheshin “Mbreti Petër” në Mitrovicë kanë filluar punimet në projektin e ri, i cili do të ndërtohet në Mitrovicën veriore.

Ndërtimi i këtij po bëhet vetëm disa metra larg nga muri prej betoni, i cili është të dielën u rrënua pas një marrëveshje në mes të Qeverisë së Kosovës dhe kryetarit të komunës së Mitrovicës veriore Goran Rakiq.