Flamuri shqiptar valon në mes të Stambollit

Miqësia shqiptaro-turke është tradicionale, e për këtë flet edhe kyçja e Turqisë në sulmet e NATO-s kundër Serbisë, si dhe ndihma ushtarake dhe në sfera tjera që ofron Turqia për Shqipërinë e Kosovën, bashkë me SHBA-të, Gjermaninë, Anglinë, Francën e vende tjera aleate.

Si rezultat i kësaj miqësie edhe shqiptarët në Turqi pa problem shprehin identitetin e tyre kombëtar, siç është rasti i këtij të riu i cili sot ka valuar flamurin shqiptar në mes të Stambollit.