Foton më të bukur për Ditën e Verës e publikoi Valbona Selimllari!

Ish-missi Valbona Selimllari ka qenë gjithnjë e rezervuar në lidhje me jetën e saj personale.

Por tashmë ajo ka nisur të publikojë më shpesh foto të fëmijëve të saj. Këtë herë për Ditën e Verës, Bobi ka treguar duart e 2 djemve të saj, vajzës dhe të sajën me veroren e vendosur. Pas publikimit të fotos menjëherë kanë vërshuar komente dhe pëlqime në rrjete sociale./Gazeta Express/

Lini Një Koment