Gjenerali amerikan i cili anuloi vizitën për shkak të taksës: Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës, është shtëpia ime e dytë

Gjenerali i Gardës Kombëtare të lowas në Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Timothy Orr,ka anuluar vizitën e tij në Kosovë për shkak të mospërmbushjes së kërkesave nga Qeveria e Kosovës, për mos pezullimin e taksës 100%.


Por, ai kishte qënë me 8 maj të vitit të kaluar në Kosovë, se bashku me një delegacion prej 50 anëtarësh

Në kohën sa kishte qëndruar në Kosovë, ai kishte thënë se në partneritetin me Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) kishte ecur shumë përpara

Orr partneritetin më Kosovën e konsideronte si më të mirin nga 77 partneritetet e Iowas në të gjithë botën

Ai doli me një deklaratë shumë dashamirëse për vendin tonë ku tha se zemra tij do t’i takonte çdo herë Kosovës dhe së ajo ishte shtëpia tij e dytë

‘Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës. Kjo është shtëpia ime e dytë’, ishte shprehur Orr.

Lini Një Koment